субота, 15 березня 2014 р.

Конкурс фотографій про професії

Навчальна програма Intel® "Шлях до успіху" запрошуємо учнів до участі у Всеукраїнському конкурсі фотографій «Комп’ютер на роботі».

Прийом і реєстрація конкурсних заявок та робіт триватиме до 01 травня 2014 року.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Хто може взяти участь?
Участь у Конкурсі можуть брати учні, що навчаються або навчалися за курсом «Комп’ютерні технології і майбутня професія» Програми «Шлях до успіху».

Конкурс проводиться в двох номінаціях:
«Комп’ютер, що допомагає у роботі»: фоторобота, що ілюструє те, як навчання комп’ютерній грамотності сприяє у професійному житті – виборі майбутньої професії, під час роботи за тією чи іншою професійною спеціальністю (з перелічених в курсі «Комп’ютерні технології та майбутня професія» або будь-якій іншій професійній діяльності)
«Посміхаємося з комп’ютером»: фоторобота гумористичного характеру, що ілюструє незвичне або кумедне  використання комп’ютера під час роботи за тією чи іншою професійною спеціальністю (з перелічених в курсі «Комп’ютерні технології та майбутня професія» або будь-якій іншій професійній діяльності)

У Конкурсі беруть участь роботи тільки в електронному вигляді.

Від одного автора може прийматися не більше трьох робіт.

До участі у Конкурсі приймаються чорно-білі та кольорові фотографії без рамок в електронному вигляді у форматі JPG або JPEG.
 Фото може бути зроблене як плівочним фотоапаратом (з подальшим скануванням), та і цифровою фотокаметою, в т.ч. за допомогою мобільного телефону. Знімок може бути оброблений у будь-якій програмі.

Фотографії скопійовані з мережі Інтернет НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Посилання на офіційний сайт

Немає коментарів:

Дописати коментар